Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 19.11.2024 18:34:44
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 19.11.2024 18:35:51
Kişisel Bilgiler
DR. ÖĞR. ÜYESİ SERKAN GÜN
- E-posta: serkan.gun@siirt.edu.tr
- Adres: -
- İş Tel (Dahili): +90 (484) 212 11 11 / -
- Bağlı Birimi : GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
- Web Adresi: https://siuapsis.siirt.edu.tr/serkan.gun
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2014 - 2019
HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/İŞLETME (DR)/
Tez Adı: Destinasyon imajı ve kişiliğinin ziyaretçi memnuniyetine etkisi: Mardin'i ziyaret eden turistler üzerinde bir araştırma
Yüksek Lisans
2011 - 2013
BEYKENT ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/İŞLETME (YL) (TEZSİZ) (UZAKTAN ÖĞRETİM)/
Tez Adı: ---
Yüksek Lisans
2012 - 2022
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Destinasyon imajı, bütüncül imaj ve kişisel normatif inançların yeniden ziyaret etme niyeti üzerindeki etkisi: Siirt ili örneği
Lisans
2005 - 2010
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
- 2020 -
- SİİRT ÜNİVERSİTESİ
- TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Bölüm Başkanı
- 2020 -
- SİİRT ÜNİVERSİTESİ
- MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
- 2021 - 2022
- SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ,2023-2024,Lisans (Türkçe)
DAVRANIŞ VE İLETİŞİM,2023-2024,Lisans (Türkçe)
İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ,2023-2024,Lisans (Türkçe)
İKTİSADA GİRİŞ,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Otel Otomasyon Sistemleri,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Girişimcilik,2022-2023,Lisans (Türkçe)
REKREASYONEL PAZARLAMA,2021-2022,Lisans (Türkçe)
TURİZM PAZARLAMASI,2021-2022,Lisans (Türkçe)
GENEL PAZARLAMA,2021-2022,Lisans (Türkçe)
YÖNETİM VE ORGANİZASYON,2020-2021,Lisans (Türkçe)
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ-I,2020-2021,Lisans (Türkçe)
TEMEL İNGİLİZCE-III,2020-2021,Lisans (İngilizce)
REKREASYONEL ORGANİZASYONLARDA İŞLETMECİLİK,2019-2020,Lisans (Türkçe)
TURİZM PAZARLAMASI,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Genel Pazarlama,2019-2020,Lisans (Türkçe)
KARİYER PLANLAMA VE GELİŞTİRME,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : Şeflerin Yerel Yiyeceğe İlişkin Davranışlarının İncelenmesi (An Analysis of Chefs' Behaviors Towards Local Food)
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 1
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2024
Makale Adı : Netnografi ile Müşteri Deneyimlerinin İncelenmesi: Siirt Büryanı Örneği
Dergi Adı : Atlas Sosyal Bilimler Dergisi
Cilt : 1
ISSN : 2602-4128
Yayın Tarihi : 2023
Makale Adı : ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YİYECEK TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI ÜZERİNDE BESLENME BİLGİSİNİN ETKİSİ: SİİRT ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ (THE EFFECT OF NUTRITION KNOWLEDGE ON FOOD CONSUMPTION HABITS OF UNIVERSITY STUDENTS: THE CASE OF SİİRT UNIVERSITY)
Dergi Adı : Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel
Cilt : 6
ISSN : 2619-9548
Yayın Tarihi : 2023
Makale Adı : RESTORANLARDA TÜKETİCİLERİN MENÜ ETİKET BİLGİLERİ KULLANIMININ SAĞLIK İNANÇ MODELİ BAĞLAMINDA İNCELENMESİ (INVESTIGATION OF CONSUMERS USE OF MENU LABEL INFORMATION IN RESTAURANTS IN THE CONTEXT OF THE HEALTH BELIEF MODEL)
Dergi Adı : Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT
Cilt : 5
ISSN : 2619-9548
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Eko Gastronomi ve Sürdürülebilir Gastronomi (Eco Gastronomy and Sustainable Gastronomy)
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 10
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Destinasyon imajı, bütüncül imaj ve kişisel normatif inançların yeniden ziyaret etme niyeti üzerindeki etkisi: Siirt ili örneği
Dergi Adı : Business and Management Studies: An International Journal
Cilt : 10
ISSN : 2148-2586
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : ORGANİK YİYECEKLERİN PAZARLANMASI: BİBLİOMETRİK ANALİZ (BIBLIOMETRIC ANALYSIS OF MARKETING ORGANIC FOOD)
Dergi Adı : JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL
Cilt : 5
ISSN : 2619-9548
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : PAZARLAMA YÖNTEMLERİNİN REKREASYON BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ: KAVRAMSAL İNCELEME
Dergi Adı : JOURNAL OF ACADEMIC SOCIAL RESOURCES
Cilt : 6
ISSN : 2636-7637
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Covid-19 Sürecinde Turizm Sektörü ve Türkiye Açısından Bir Değerlendirme
Dergi Adı : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi
Cilt : 4
ISSN : 2587-0890
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Siirt te Yaşayan Yerel Halkın Turizm Dönük Metaforik Algısı (Analyzing the Perceptions of Local People Living in Siirt Towards \"Tourism\" Concept with the Help of Metaphors )
Dergi Adı : Turk Turizm Arastirmalari Dergisi
Cilt : 4
ISSN : 2587-0890
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Hizmet Sektöründe Blockchain ve Tangle Kullanımı: Nesnelerin İnterneti Çerçevesinde Bir Karşılaştırma
Dergi Adı : Turkish Academic Research Review - Türk Akademik Araştırmalar Dergisi [TARR]
Cilt : 5
ISSN : 2602-2923
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Otomotiv Sektöründe Bir Pazarlama Aracı Olarak Sosyal Medya Kullanımı: Volkswagen Örneği
Dergi Adı : Turkish Academic Research Review - Türk Akademik Araştırmalar Dergisi [TARR]
Cilt : 5
ISSN : 2602-2923
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Destinasyon Markalaşmasında Gastronomik Kimliğin Rolü
Dergi Adı : Atlas Journal
Cilt : 6
ISSN : 2619-936X
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : TÜKETİCİ ETNOSENTRİZMİ İLE MENŞEİ ÜLKE ETKİSİNİN SATIN ALMA KARARI ÜZERİNDEKİ ROLÜ: BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ’NDE BİR ARAŞTIRMA
Dergi Adı : Al Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Cilt : 3
ISSN : 2564-7946
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : DESTİNASYON İMAJI, BÜTÜNCÜL İMAJ VE KİŞİSEL NORMATİF İNANÇLARIN YENİDEN ZİYARET ETME NİYETİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ MARDİN İL ÖRNEĞİ
Dergi Adı : ATLAS JOURNAL
Cilt : 5
ISSN : 2619-936X
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : DESTİNASYON KİŞİLİĞİNİN ZİYARETÇİ MEMNUNİYETİNE ETKİSİ: MARDİN’İ ZİYARET EDEN TURİSTLER ÜZERİNDE BİR UYGULAMA
Dergi Adı : Al Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Cilt : 3
ISSN : 2564-7946
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : DESTİNASYON İMAJININ ZİYARETÇİ MEMNUNİYETİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MARDİN’E GELEN YERLİ TURİSTLER ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA
Dergi Adı : MUKADDİME
Cilt : 10
ISSN : 1309-6087
Yayın Tarihi : 2019
Bildiri Adı : DİJİTAL GÖÇEBELİĞİN ÇAĞDAŞ TURİZM TRENDLERİ VE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.10.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :28.10.2024
Basım Tarihi :08.11.2024
Bildiri Adı : Yemek Kültürü ve Müzeler: Farklılaştırılmış Destinasyon Pazarlaması:
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.10.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :26.10.2024
Basım Tarihi :29.10.2024
Bildiri Adı : EVALUATING THE EFFECTIVENESS OF GASTRODIPLOMACY INITIATIVES ON INTERNATIONAL RELATIONS AND CULTURAL EXCHANGE: AN ANALYTICAL STUDY OF THEIR IMPACT
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.09.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.09.2024
Basım Tarihi :25.09.2024
Bildiri Adı : The Importance Of Local Cittaslow City Tastes In Terms Of Gastronomy Tourism, The Example Of Uzundere, Erzurum Province
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.08.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :10.09.2024
Bildiri Adı : Gastronomi ve Dijital Medya Etkileşimi: Bibliyometrik Bir Analiz.
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN, KILIÇ GÜL DAMLA, GÜN İSMAİL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :24.12.2023
Basım Tarihi :31.12.2023
Bildiri Adı : Gastronomi Sektörü Pazarlama Faaliyetlerinin Planlanması Yöresel Mutfağın Kullanılması
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2023
Basım Tarihi :18.12.2023
Bildiri Adı : SERVICE ERRORS AND COMPENSATION STRATEGIES IN RESTAURANTS
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN, KILIÇ GÜL DAMLA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.09.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :16.09.2023
Basım Tarihi :09.10.2023
Bildiri Adı : ENDÜSTRİ 4.0 İLE AKILLI TURİZM PAZARLAMASI UYGULAMALARI
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.08.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :08.08.2023
Basım Tarihi :25.08.2023
Bildiri Adı : GASTRONOMİK KİMLİK, GASTRONOMİK MOTİVASYON VE DENEYİM İLİŞKİSİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN, KILIÇ GÜL DAMLA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.03.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :11.03.2023
Basım Tarihi :20.03.2023
Bildiri Adı : Etkileyici Pazarlama Y Kuşağı Tüketici Davranışlarının Öncülerini Belirlemeye Yönelik Bir Literatür Taraması (A Literature Review to Identify the Pioneers of Influencer Marketing Generation Y Consumer Behaviors)
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.10.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :05.10.2022
Bildiri Adı : MARKA ANTHROPOMORPHİSİM'İN TÜKETİCİ SATIN ALMA KARARLARI ÜZERİNE ETKİLERİ KEŞİFSEL BİR ARAŞTIRMA
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN, GÜN İSMAİL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.08.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :12.09.2022
Bildiri Adı : COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN GASTRODİPLOMASİ KAVRAMI BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN, KILIÇ GÜL DAMLA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.06.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :05.07.2022
Bildiri Adı : PAZARLAMA BAKIŞ AÇISIYLA RESTORANLARDA İNOVASYON ÇALIŞMALARI
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN, KILIÇ GÜL DAMLA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.12.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.12.2021
Basım Tarihi :23.12.2021
Bildiri Adı : TURİZM PAZARLAMASINDA YAPAY ZEKÂ TEKNOLOJİLERİNİN KULLANIMI VE UYGULAMA ÖRNEKLERİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.11.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :13.12.2021
Bildiri Adı : Sokak Yiyecekleri Üzerine Yapılan Araştırmaların Bibliyometrik Analizi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.08.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.08.2021
Basım Tarihi :01.09.2021
Bildiri Adı : Destinasyon Kişiliğinin ZiyaretçiMemnuniyetine Etkisi: Mardin’i Ziyaret Eden Turistler Üzerinde Bir Uygulama
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜN SERKAN,DURMAZ YAKUP,Tutcu Alper
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 17.05.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :19.05.2019
Basım Tarihi :25.05.2019
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 16
Kitap Adı : PAZARLAMA PERSPEKTİFİNDE AÇIK VE KAPALI ALAN REKREASYONU
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : IKSAD
Yayın Dili :Almanca
ISBN :978-625-367-860-9
Basım Türü :Elektronik
YIL :2024
Kitap Adı : Gastronomide Ürün Geliştirme Ve Duyusal Analiz
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Nobel Akademik Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-397-971-3
Basım Türü :Basılı
YIL :2024
Kitap Adı : Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : PETER LANG
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-3-631-92510-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2024
Kitap Adı : SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK PERSPEKTİFİNDE ALTERNATİF TURİZM
Yazar Adı : GÜN SERKAN,Çakar Mehmet Nezir
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : IKSAD
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-367-747-3
Basım Türü :Elektronik
YIL :2024
Kitap Adı : İSLAM DOSTU TURİZM VE HELAL TURİZM PAZARLAMASI
Yazar Adı : GÜN SERKAN, GÜN İSMAİL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Yayın Evi : Nobel
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-398-333-8
Basım Türü :Basılı
YIL :2023
Kitap Adı : Eko Turizm
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Paradigma Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6822-49-8
Basım Türü :Basılı
YIL :2023
Kitap Adı : TURİZM TEKNOLOJİLERİ
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : IKSAD Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-367-491-5
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023
Kitap Adı : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XIV
Yazar Adı : GÜN SERKAN, GÜN İSMAİL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Yayın Evi : Eğitim Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-8341-31-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : STRATEJİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Yayın Evi : NOBEL
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-433-516-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : TURİZMDE İMAJ VE DESTİNASYON PAZARLAMASI
Yazar Adı : GÜN SERKAN, GÜN İSMAİL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Yayın Evi : NOBEL AKADEMİK
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-417-855-9
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2022
Kitap Adı : TÜM YÖNLERİ İLE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Yayın Evi : SON ÇAĞ
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-8321-25-8
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : TURİZME STRATEJİK YAKLAŞIM: DESTİNASYON PAZARLAMASINA YÖNELİK GÜNCEL ARAŞTIRMALAR
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Yayın Evi : IKSAD PUBLISING HOUSE
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-8213-82-9
Basım Türü :Elektronik
YIL :2022
Kitap Adı : E-PAZARLAMA
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Yayın Evi : Nobel
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-417-210-6
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2021
Kitap Adı : Pazarlama İlkeleriKavram – Teori – Uygulama
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Yayın Evi : Seçkin
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :9789750263866
Basım Türü :Basılı
YIL :2020
Kitap Adı : DESTİNASYON PAZARLAMASI DESTİNASYON İMAJI, DESTİNASYON KİŞİLİĞİ VE ZİYARETÇİ MEMNUNİYETİ İLİŞKİSİ
Yazar Adı : GÜN SERKAN,DURMAZ YAKUP,eyel cafer şafak
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Yayın Evi : Sonçağ
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7714-11-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2020
Kitap Adı : Rekreasyon: Tarihsel Gelişim, Farklı Teoriler, Farklı Alanlarla İlişkiler ve Güncel Gelişmeler
Yazar Adı : GÜN SERKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Yayın Evi : Nobel Yayın
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7296-30-4
Basım Türü :Basılı
YIL :2020
Proje&Patent&Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Yayın Adı : Covid-19 Süreci Ve Örgütsel Yönetim
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Yönetim ve Strateji
Başlama Tarihi :09.07.2020
Bitiş Tarihi :31.07.2020
Yayın Adı : Pazarlama ve İşletme Araştırmaları
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Başlama Tarihi :01.10.2020
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : AtlasUlusal Sosoyal Bilimler Dergisi
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Başlama Tarihi :05.05.2020
Bitiş Tarihi :31.12.2020
Yayın Adı : İşletme Yönetiminde Güncel Çalışmalar. (Strateji, Örgütsel Davranış,Pazarlama ve Muhasebe)
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Başlama Tarihi :08.12.2020
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : Sosyal Bilimlerde Güncel Araştırmalar
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Başlama Tarihi :04.12.2020
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : İşletmelerde Yöntem ve Kavram Çalışmaları,
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Yönetim ve Strateji
Başlama Tarihi :01.08.2019
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : Örgütsel Gelişim ve Yönetim Uygulamaları,
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Yönetim Bilişim Sistemleri
Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : A Multıdıscıplınary Approach to Busıness and Management
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Başlama Tarihi :01.08.2021
Bitiş Tarihi :29.08.2021
Yayın Adı : Pazarlama Çalışmaları,
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Başlama Tarihi :25.02.2020
Bitiş Tarihi :
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Turizm Pazarlaması
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Güncelleme Tarihi : 2023-10-15 13:15:08