YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.11.2024 02:36:13
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 30.10.2024 14:59:00
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 30.10.2024 15:00:01

Kişisel Bilgiler

PROF. ENDER SİNAN POYRAZOĞLU




  • E-posta: poyrazoglu@siirt.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): +90 (484) 212 11 11 / -

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

1990 - 1995

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Çay deminin bileşimine etkili bazı faktörler üzerinde araştırma

Yüksek Lisans

1987 - 1990

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: İşlenmiş Türk Çaylarının Kaliteleri Üzerinde Araştırma

Lisans

1982 - 1986

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ/

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Mühendislik Temel Alanı

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
PROFESÖR
2014 -
SİİRT ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

PROFESÖR
2011 - 2014
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

DOÇENT
2005 - 2011
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
1988 - 2005
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER

Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER
Zivzik narı ekstraktı ile zenginleştirilmiş fonksiyonel peynirin fenolik ve antioksidan özelliklerinin araştırılması
Siirt Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ERTAN KADİR OMURTAĞ(Öğrenci),Yüksek Lisans,2024

Farklı doğal renklendiricilerin jelly tipi şekerlemelerde kullanım olanaklarının belirlenmesi
Siirt Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
HAFİD ÖZALP(Öğrenci),Yüksek Lisans,2022

Jelly tipi yumuşak şekerlemerde toz melasın sakkaroz ikamesi olarak kullanım olanakları
Siirt Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
MUHAMMED TAYYİP ÇAKIR(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021

Sürülebilir sütlü ve bitter kakaolu fındıklı krema üretiminde şeker yerine melasın (toz) kullanımının araştırılması
Siirt Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ESEF ÖZAT(Öğrenci),Yüksek Lisans,2019

Siyah çaylarda sınıflandırmanın aroma bileşenleri üzerine etkisi
Ankara Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
YELDA CAN(Öğrenci),Yüksek Lisans,2018

Bazı üzüm çeşitlerinde farklı proses uygulamalarının üzüm şırasının aroma bileşenleri üzerindeki etkisi
Ankara Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
YALÇIN GÜÇER(Öğrenci),Doktora,2016

Echinacea purpurea ekstraktı kullanımı ile fonksiyonel meyve suyu ve nektarlarının geliştirilmesi
Ankara Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SEVİM DALABASMAZ(Öğrenci),Yüksek Lisans,2013

Bazı origanum türleri ve biyoaktif bileşenlerinin fonksiyonel özelliklerinin incelenmesi.
Ankara Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SETENAY BERIL TEKIN(Öğrenci),Yüksek Lisans,2013

Polikarbonat (PC) su damacanaları ve bebek biberonlarından bisfenol a (BPA) migrasyonuna ve pc degradasyonu sonucu bpa oluşumuna çeşitli faktörlerin etkilerinin belirlenmesi
Ankara Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
MEHMET BİNGÖL(Öğrenci),Doktora,2013

Kafeinli ve kafeinsiz çayların (Camellia sinensis) biyoaktif bileşenleri
Ankara Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
CANAN GÖKSU(Öğrenci),Yüksek Lisans,2010

Dersler

VERİLEN DERSLER

Verilen ders bilgisi bulunamadı.

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 33

Makale Adı : Influence of Hot Water and 1-Methylcyclopropane Treatments on Air-Stored Quince Fruit

Yazar Bilgisi : TUNA GÜNEŞ NURDAN, POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Dergi Adı : MDPI AG
Cilt : 12
ISSN : 2073-4395
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Using white spread and compound chocolate as phenolic compound delivering agent: A model study with black carrot extract

Yazar Bilgisi : BAYCAR ABDULLAH, KONAR NEVZAT, POYRAZOĞLU ENDER SİNAN, GÖKTAŞ HAMZA, SAĞDIÇ OSMAN
Dergi Adı : Journal of Food Processing and Preservation
Cilt : 45
ISSN : 0145-8892
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Developing functional white chocolate by incorporating different forms of EPA and DHA - Effects on product quality

Yazar Bilgisi : TOKER ÖMER SAİD,KONAR NEVZAT,Pirouzian Haniyeh Rasouli,OBA İLTER ŞİRİN,Polat Derya Genç,PALABIYIK İBRAHİM,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,SAĞDIÇ OSMAN
Dergi Adı : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Cilt : 87
ISSN : 0023-6438
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Influence of Storage Conditions on Bisphenol A in Polycarbonate Carboys of Water

Yazar Bilgisi : Bingöl Mehmet,KONAR NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT
Dergi Adı : European International Journal of Science and Technology
Cilt : 7
ISSN : 2304-9693
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Enrichment of Milk Chocolate by Using EPA and DHAOriginated from Various Origins: Effects on Product Quality

Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,TOKER ÖMER SAİD,Pirouzian Haniyeh Rasouli,OBA İLTER ŞİRİN,Polat Derya Genç,PALABIYIK İBRAHİM,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,SAĞDIÇ OSMAN
Dergi Adı : Sugar Tech
Cilt : 20
ISSN : 0972-1525
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Developing Functional White Chocolate by Incorparating Different Forms of EPA and DHA- Effects on Product Quality

Yazar Bilgisi : TOKER ÖMER SAİD,KONAR NEVZAT,Pirouzan Haniyeh R,OBA İLTER ŞİRİN,Genç Polat Derya,PALABIYIK İBRAHİM,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,SAĞDIÇ OSMAN
Dergi Adı : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Cilt : 87
ISSN : 0023-6438
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Formulation of dark chocolate as a carrier to deliver eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids: Effects on product quality

Yazar Bilgisi : TOKER ÖMER SAİD,KONAR NEVZAT,PALABIYIK İBRAHİM,Pirouzian Haniyeh Rasouli,OBA İLTER ŞİRİN,Polat Derya Genç,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,SAĞDIÇ OSMAN
Dergi Adı : Food Chemistry
Cilt : 254
ISSN : 0308-8146
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Formulation of Dark Chocolate as a Carier to Deliver Eicosapentaenoic and Docosahexaenoic Acids: Effects on Product Quality

Yazar Bilgisi : TOKER ÖMER SAİD,KONAR NEVZAT,PALABIYIK İBRAHİM,Pirozuian Haniyeh R,OBA İLTER ŞİRİN,Genç Polat Derya,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,SAĞDIÇ OSMAN
Dergi Adı : FOOD CHEMISTRY
Cilt : 254
ISSN : 0308-8146
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Stability of lactic acid bacteria in synbiotic sugared and sugar-free milk chocolates

Yazar Bilgisi : TOKER ÖMER SAİD,GENÇ POLAT DERYA,GÜLFİDAN OSMAN GÖKHAN,KONAR NEVZAT,PALABIYIK İBRAHİM,ALİCAN AKÇİÇEK,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Dergi Adı : International Journal of Food Properties
Cilt :
ISSN : 1094-2912
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Effect of Various Process Conditions on Efficiency and Colour Properties of <i>Pistacia terebinthus </i>oil Encapsulated by Spray Drying

Yazar Bilgisi : POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,TEMEL ÖZAT EYLEM,ÇOKSARI GÜLAY,Özat Esef,KONAR NEVZAT
Dergi Adı : ETP International Journal of Food Engineering
Cilt :
ISSN : 2301-3664
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Stability of lactic acid bacteria in synbiotic sugaredand sugar-free milk chocolates

Yazar Bilgisi : TOKER ÖMER SAİD,Genç Polat Derya,GÜLFİDAN OSMAN GÖKHAN,KONAR NEVZAT,PALABIYIK İBRAHİM,AKÇİÇEK ALİCAN,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,SAĞDIÇ OSMAN
Dergi Adı : International Journal of Food Properties
Cilt : 20
ISSN : 1094-2912
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Determination of phenolic acid decarboxylase produced by lactic acid bacteria isolated from shalgam şalgam juice using green analytical chemistry method

Yazar Bilgisi : Okçu Gözde,AYHAN KAMURAN,Güneş Altuntaş Evrim,Vural Nilüfer,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Dergi Adı : LWT - Food Science and Technology
Cilt : 66
ISSN :
Yayın Tarihi : 2016

Makale Adı : Enzimatik Yöntemle Bazı Sebze ve Meyvelerde Nitrat Düzeyinin Belirlenmesi

Yazar Bilgisi : ARTIK NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ŞİMŞEK ATİLLA,KADAKAL ÇETİN,KARHAN MUSTAFA
Dergi Adı : Gıda Dergisi
Cilt : 27
ISSN :
Yayın Tarihi : 2016

Makale Adı : Influence of calcium fortification on physical and rheological properties of sucrose free prebiotic milk chocolates containing inulin and maltitol

Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT
Dergi Adı : Journal of Food Science and Technology
Cilt : 52
ISSN : 0022-1155
Yayın Tarihi : 2015

Makale Adı : The determination of the caffeic acid derivatives of Echinacea purpurea aerial parts under various extraction conditions by supercritical fluid extraction SFE

Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,Dalabasmaz Sevim,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT,ÇOLAK AHMET
Dergi Adı : The Journal of Supercritical Fluids
Cilt : 89
ISSN : 08968446
Yayın Tarihi : 2014

Makale Adı : Street milk and urban consumers in Turkey a descriptive study

Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,Haspolat Kaya Iraz,Dalabasmaz Sevim,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT
Dergi Adı : Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
Cilt : 9
ISSN : 1661-5751
Yayın Tarihi : 2014

Makale Adı : Tocopherol Contents of Walnut Varieties Grown in Turkey and the Effect of Storage on Tocopherol Content

Yazar Bilgisi : BAKKALBAŞI EMRE,Menteş Yılmaz Özay,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT
Dergi Adı : Journal of Food Processing and Preservation
Cilt : 38
ISSN : 01458892
Yayın Tarihi : 2014

Makale Adı : Using polydextrose as a prebiotic substance in milk chocolate effects of process parameters on physical and rheological properties

Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,Özhan Bilge,ARTIK NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Dergi Adı : CyTA - Journal of Food
Cilt : 12
ISSN : 1947-6337
Yayın Tarihi : 2013

Makale Adı : Genetik modifikasyon ve türk tüketiciler kentli tüketicilerin genetik modifiye organizma ve gıdalara yönelik farkındalıkları

Yazar Bilgisi : Haspolat Iraz,KONAR NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT
Dergi Adı : Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Cilt : 60
ISSN :
Yayın Tarihi : 2013

Makale Adı : Rheological and physical properties of Inulin containing milk chocolate prepared at different process conditions

Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,Özhan Bilge,ARTIK NEVZAT,Dalabasmaz Sevim,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Dergi Adı : CyTA - Journal of Food
Cilt : 12
ISSN : 1947-6337
Yayın Tarihi : 2013

Makale Adı : Determination of conjugated and free isoflavones in some legumes by LC MS MS

Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,DEMİR KÖKSAL,ARTIK NEVZAT
Dergi Adı : Journal of Food Composition and Analysis
Cilt : 25
ISSN : 08891575
Yayın Tarihi : 2012

Makale Adı : A review on supercritical fluid extraction SFE of lycopene from tomato and tomato products

Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,Haspolat Iraz,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,DEMİR KÖKSAL,ARTIK NEVZAT
Dergi Adı : Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi
Cilt :
ISSN :
Yayın Tarihi : 2012

Makale Adı : Effect of different sample preparation methods on isoflavone lignan coumestan and flavonoid contents of various vegetables determined by triple quadrupole LC MS MS

Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,DEMİR KÖKSAL,ARTIK NEVZAT
Dergi Adı : Journal of Food Composition and Analysis
Cilt : 26
ISSN : 08891575
Yayın Tarihi : 2012

Makale Adı : Phenolic profiles of Turkish olives and olive oils

Yazar Bilgisi : YORULMAZ ASLI,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ÖZCAN MEHMET MUSA,TEKİN AZİZ
Dergi Adı : European Journal of Lipid Science and Technology
Cilt : 114
ISSN : 14387697
Yayın Tarihi : 2012

Makale Adı : Biochemical Content of Hazelnut Corylus avellana L Cultivars from West Black Sea Region of Turkey

Yazar Bilgisi : GÜNEŞ NURDAN,Köksal İlhami,ARTIK NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Dergi Adı : European Journal of Horticultural Science
Cilt : 75
ISSN :
Yayın Tarihi : 2010

Makale Adı : Response surface methodological study on HMF and fluorescent accumulation in red and white grape juices and concentrates

Yazar Bilgisi : ŞİMŞEK ATİLLA,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,KARACAN SÜLEYMAN,VELİOĞLU YAKUP SEDAT
Dergi Adı : Food Chemistry
Cilt : 101
ISSN : 03088146
Yayın Tarihi : 2007

Makale Adı : Effects of prolonged heating on antioxidant activity and colour of honey

Yazar Bilgisi : TÜRKMEN EROL NİHAL,SARI FERDA,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,VELİOĞLU YAKUP SEDAT
Dergi Adı : Food Chemistry
Cilt : 95
ISSN : 03088146
Yayın Tarihi : 2006

Makale Adı : Phenolic composition of European cranberrybush Viburnum opulus L berries and astringency removal of its commercial juice

Yazar Bilgisi : EKİCİ LÜTFİYE,VELİOĞLU YAKUP SEDAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Dergi Adı : International Journal of Food Science and Technology
Cilt : 41
ISSN : 0950-5423
Yayın Tarihi : 2006

Makale Adı : Effects of cooking methods on chlorophylls pheophytins and colour of selected green vegetables

Yazar Bilgisi : TÜRKMEN EROL NİHAL,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,SARI FERDA,VELİOĞLU YAKUP SEDAT
Dergi Adı : International Journal of Food Science and Technology
Cilt : 41
ISSN : 0950-5423
Yayın Tarihi : 2006

Makale Adı : CHANGES IN ASCORBIC ACID AND SUGAR CONTENT OF ROWANBERRIES DURING RIPENING

Yazar Bilgisi : POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Dergi Adı : Journal of Food Quality
Cilt : 27
ISSN : 0146-9428
Yayın Tarihi : 2004

Makale Adı : Organic Acids and Phenolic Compounds in Pomegranates Punica granatum L Grown in Turkey

Yazar Bilgisi : POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,GÖKMEN VURAL,ARTIK NEVZAT
Dergi Adı : Journal of Food Composition and Analysis
Cilt : 15
ISSN : 08891575
Yayın Tarihi : 2002

Makale Adı : EFFECT OF COMMERCIAL PROCESSING STAGES OF APPLE JUICE ON PATULIN FUMARIC ACID AND HYDROXYMETHYLFURFURAL HMF LEVELS

Yazar Bilgisi : KADAKAL ÇETİN,NAS SEBAHATTİN,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Dergi Adı : Journal of Food Quality
Cilt : 25
ISSN : 0146-9428
Yayın Tarihi : 2002

Makale Adı : Effects of various clarification treatments on patulin phenolic compound and organic acid compositions of apple juice

Yazar Bilgisi : GÖKMEN VURAL,ARTIK NEVZAT,Acar Jale,Kahraman Nemin,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Dergi Adı : European Food Research and Technology
Cilt : 213
ISSN : 1438-2377
Yayın Tarihi : 2001
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 10

Bildiri Adı : GC/MS determination of volatile aromatic compounds of Kalecik Karasi must produced by cold maceration

Etkinlik Adı : International Scientific Conference ”Food Sciences, Techniques and Technologies - 2018”
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜÇER YALÇIN,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.10.2018
Basım Tarihi :13.10.2018

Bildiri Adı : Biotechnological Approaches to Enhance Wine Aroma

Etkinlik Adı : The 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : GÜÇER YALÇIN,ŞANLIBABA PINAR,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.06.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.06.2018
Basım Tarihi :27.09.2018

Bildiri Adı : Determination Method of Volatile Aromatic Compounds of Grape Must by SPME/GC-MS

Etkinlik Adı : The 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GÜÇER YALÇIN,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.06.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.06.2018
Basım Tarihi :27.09.2018

Bildiri Adı : Damacana sularında bisfenol A migrasyonuna çeşitli faktörlerin etkileri

Etkinlik Adı : 10.GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ARTIK NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,KONAR NEVZAT,BİNGÖL MEHMET
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.11.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :11.11.2017
Basım Tarihi :07.11.2017

Bildiri Adı : Effect of Various Process Conditions on Efficiency and Colour Properties of Pistacia terebinthus oil Encapsulated by Spray Drying

Etkinlik Adı : 8th International Conference on Food Engineering and Biotechnology (ICFEB 2017)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,TEMEL ÖZAT EYLEM,ÇOKSARI GÜLAY,Özat Esef,KONAR NEVZAT
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :26.04.2017
Basım Tarihi :24.04.2017

Bildiri Adı : Using Some Hydrocolloids in Milk Chocolate as Prebiotic Agent Interaction Between Process Conditions and Rheological Parameters

Etkinlik Adı : 2nd Food Structure and FunctionalityForum Symposium - From Molecules to Functionality
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,TOKER ÖMER SAİD,Özhan Bilge,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,Genç Polat Derya,ARTIK NEVZAT,SAĞDIÇ OSMAN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.02.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :02.03.2016
Basım Tarihi :28.02.2016

Bildiri Adı : The determination of the antioxidant activity of Echinacea purpurea aerial parts under various extraction conditions by supercritical fluid extraction

Etkinlik Adı : 2nd Food Structure and FunctionalityForum Symposium - From Molecules to Functionality
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,Dalabasmaz Sevim,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT,ÇOLAK AHMET
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.02.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :02.03.2016
Basım Tarihi :28.02.2016

Bildiri Adı : Using Inulin to Develop Prebiotic Milk Chocolate Stability Under Various Process Conditions

Etkinlik Adı : International Scientific Conference on Probiotics and Prebiotics (IPC 2015)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :
Yazar Bilgisi : KONAR NEVZAT,Özhan Bilge,TOKER ÖMER SAİD,SAĞDIÇ OSMAN,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.06.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.06.2015
Basım Tarihi :25.06.2015

Bildiri Adı : Various Factors Affecting Consumer Food Choice

Etkinlik Adı : 5th International ConConference on Chemical Engineering and its Applications (ICCEA’15)
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :
Yazar Bilgisi : Haspolat Kaya Iraz,Temel Özat Eylem,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.06.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.06.2015
Basım Tarihi :12.06.2015

Bildiri Adı : Turkish Consumers Attitudes and Awareness Toward Novel Biotechnological Foods

Etkinlik Adı : 12th Asian Congress of Nutrition
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :
Yazar Bilgisi : Haspolat Kaya Iraz,Temel Özat Eylem,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,ARTIK NEVZAT
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 14.05.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :18.05.2015
Basım Tarihi :18.05.2015

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 1

Kitap Adı : ENDÜSTRİYEL GIDA ÜRETİM TEKNİKLERİ

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Meyve-Sebze Teknolojisi
Yayın Evi : ATLAS AKADEMİK BASIM YAYIN DAĞITIM
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-417-615-9
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 2

Proje Adı: EPA ve DHA İlaveli Fonksiyonel Çikolata Çeşitlerinin Geliştirilmesi

Başlama Tarihi : 15.02.2016
Bitiş Tarihi : 12.05.2017
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2019-10-12 16:53:09

Proje Adı: Pistacia terebinthus spp. terebenthus (Menengiç) Yağının Spray Dryer Tekniği ile Mikro-Enkapsülasyonu Yönteminin Geliştirilmesi ve Farklı Gıda Modellerinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması

Başlama Tarihi : 15.08.2015
Bitiş Tarihi : 01.10.2018
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2021-12-22 16:30:58
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!

Yayın Adı : Gıda Bilim ve Teknolojisi

Yazar Bilgisi : ARTIK NEVZAT,KONAR NEVZAT,POYRAZOĞLU ENDER SİNAN,HALKMAN ABDULKADİR
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı :
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı

Bilim Alanı : Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Anahtar Kelimeler :




Güncelleme Tarihi : 2016-01-07 19:05:26

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!