Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 19.04.2025 00:50:59
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 30.10.2024 22:45:34
Kişisel Bilgiler

ÖĞR. GÖR. NALAN ASLAN YETKİN
- E-posta: nalanaslan@siirt.edu.tr
- Adres: -
- İş Tel (Dahili): +90 (484) 212 11 11 / -
- Bağlı Birimi : AŞÇILIK
- Web Adresi: https://siuapsis.siirt.edu.tr/nalanaslan

Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2021 -
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)/
Tez Adı: ---
Doktora
2021 - 2025
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)/
Tez Adı: ---
Yüksek Lisans
2016 - 2018
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Aşçılık eğitimine yönelik düşüncelerin sektör başarısı ile ilişkilendirilmesi: İstanbul ili beş yıldızlı otel işletmeleri üzerine bir araştırma
Lisans
2012 - 2016
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ PR./
Tez Adı: ---
Lisans
2013 - 2021
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
İŞLETME FAKÜLTESİ/İŞLETME BÖLÜMÜ/İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM)/
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2019 -
- SİİRT ÜNİVERSİTESİ
- SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Bölüm Başkanı
- 2019 - 2025
- SİİRT ÜNİVERSİTESİ
- MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
- 2021 -
- SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Menü ve Mutfak Yönetimi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Endüstrisindeki Trendler,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Araştırma Yöntem ve Teknikleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Temel Mutfak Uygulamaları,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Uygulamaları,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Gastronomi Tarihi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Sektör Uygulamaları,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
İçecekler,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Sektör Uygulamaları,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
İçecekler,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Temel Mutfak Uygulamaları,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Uygulamaları,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Endüstrisindeki Trendler,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Araştırma Yöntem ve Teknikleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Gastronomi Tarihi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Temel Mutfak Uygulamaları II,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Gastronomi Tarihi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Gastronomi Mitolojisi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Temel Mutfak Uygulamaları I,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
İçecekler,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Mezuniyet Projesi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Endüstrisindeki Trendler,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Menü ve Mutfak Yönetimi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Gastronomi Tarihi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Gastronomi Mitolojisi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
İçecekler,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Temel Mutfak Uygulamaları I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Sektör Uygulamaları,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Menü ve Mutfak Yönetimi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Mezuniyet Projesi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Endüstrisindeki Trendler,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Temel Mutfak Uygulamaları II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Mezuniyet Projesi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Gastronomi Tarihi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Temel Mutfak Uygulamaları II,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Endüstrisindeki Trendler,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Temel Mutfak Uygulamaları I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Menü ve Mutfak Yönetimi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfak,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Gastronomi Mitolojisi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
İçecekler,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Sektör Uygulamaları,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Sektör Uygulamaları,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Menü Planlama,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Araştırma Yöntem ve Teknikleri,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Planlama,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Pastane Ürünleri,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Organizasyonu,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : The Impact of Technology on Food Waste: Smart Packaging
Dergi Adı : Akademik Gida
Cilt : 22
ISSN : 1304-7582
Yayın Tarihi : 2024
Makale Adı : Turizm İşletmelerinde Personel Güçlendirme
Dergi Adı : Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Cilt : 2
ISSN : 2757-8429
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Aşçılık Eğitimi ve Sektör Başarısı Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi: Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Aşçılar Üzerine Bir Araştırma
Dergi Adı : Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Cilt : 17
ISSN : 1304-4796
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : Oyuncak Turist Paradoksu
Dergi Adı : PESA Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
Cilt : 3
ISSN : 2149-8377
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Turizm Sektöründe Etnik Restoranlar: İstanbul Örneği (Ethnic Restaurants in Tourism Industry: An Example of İstanbul)
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 5
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : The Impact of Technology on Food Waste: Smart Packaging
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Turizm İşletmelerinde Personel Güçlendirme
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : AŞÇILIK EĞİTİMİ VE SEKTÖR BAŞARISI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNDE ÇALIŞAN AŞÇILAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 8
Makale Adı : Oyuncak turist paradoksu
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Turizm sektöründe etnik restoranlar: İstanbul örneği
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 38
Makale Adı : Konaklama işletmeleri yöneticilerinin helâl konsept farkındalıkları. 1
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 6
Makale Adı :
Yayın Tarihi :
Atıf Sayısı :
Bildiri Adı : Determining the Dimension of Food Waste in the Scope of Green Marketing Activities in Food and Beverage Businesses: Siirt Province Example
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ASLAN YETKİN NALAN,PEKERŞEN YELİZ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.03.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.03.2024
Basım Tarihi :25.03.2024
Bildiri Adı : Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yeşil Pazarlama Faaliyetleri Kapsamında Gıda İsrafı Boyutunun Belirlenmesi: Siirt İli Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ASLAN YETKİN NALAN,PEKERŞEN YELİZ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.03.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.03.2024
Basım Tarihi :25.03.2024
Bildiri Adı : A Qualitative Research to Determine the Use of Content Marketing Tools by Food and Beverage Businesses: Siirt Province Example
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ASLAN YETKİN NALAN,PEKERŞEN YELİZ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm İşletmeciliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.03.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.03.2024
Basım Tarihi :25.03.2024
Bildiri Adı : Yiyecek İçecek İşletmelerinin İçerik Pazarlaması Araçlarını Kullanımının Tespit Edilmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma: Siirt İli Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ASLAN YETKİN NALAN,PEKERŞEN YELİZ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.03.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.03.2024
Basım Tarihi :25.03.2024
Bildiri Adı : AKADEMİK HAYATTA KARŞILAŞILAN YALNIZLIK ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ASLAN YETKİN NALAN, PEKERŞEN YELİZ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.01.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.01.2022
Basım Tarihi :15.02.2022
Bildiri Adı : Akademik Hayatta Karşılaşılan Yalnızlık Üzerine Nitel Bir Araştırma
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ASLAN YETKİN NALAN, PEKERŞEN YELİZ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.01.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.01.2022
Basım Tarihi :15.02.2022
Bildiri Adı : Yöresel Ürün ve Yemeklerin Tanıtılması: Siirt İli Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, ASLAN YETKİN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.10.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :09.12.2019
Bildiri Adı : Turizm Sektöründe Etnik Restoranlar: İstanbul Örneği
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TEYİN GÖRKEM,ASLAN NALAN,SORMAZ ÜMİT,PEKERŞEN YELİZ,NİZAMLIOĞLU HATİCE FERHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.09.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.09.2017
Basım Tarihi :23.09.2017
Bildiri Adı : Konaklama İşletmeleri Yöneticilerinin Helal Konsept Farkındalıkları
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : PEKERŞEN YELİZ, ÇALIK İSMAİL, ASLAN YETKİN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği>turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :07.05.2017
Bildiri Adı : KONAKLAMA İŞLETMELERİ YÖNETİCİLERİNİN HELÂL KONSEPT FARKINDALIKLARI
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : PEKERŞEN YELİZ, ÇALIK İSMAİL, ASLAN YETKİN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği>turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :07.05.2017
Bildiri Adı : Konya’da Çömlekçilik Geleneğinin Somut Olmayan Kültürel Miras Bağlamında Değerlendirilmesi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : PEKERŞEN YELİZ, ÇALIK İSMAİL, ASLAN YETKİN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>çömlekçilik
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Kilimcilik El Sanatının Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Değerlendirilmesi.
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÇALIK İSMAİL, PEKERŞEN YELİZ, ASLAN YETKİN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği>kilimcilik
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Konya’da Düğün Pilavı Geleneği ve Bu Geleneğin Korunması İçin Öneriler.
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : PEKERŞEN YELİZ, GÜLENÇ BİRSEN AYNUR, ASLAN YETKİN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 10
Kitap Adı : Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII
Yazar Adı : ASLAN YETKİN NALAN,PEKERŞEN YELİZ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm Pazarlaması>Sürdürülebilir Turizm
Yayın Evi : Paradigma Akademi Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :9786256321267
Basım Türü :Basılı
YIL :2024
Kitap Adı : Turizm ve Destinasyon Araştırmaları- VII
Yazar Adı : ASLAN YETKİN NALAN,PEKERŞEN YELİZ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Paradigma Akademi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6321-26-7
Basım Türü :Elektronik
YIL :2024
Kitap Adı : Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar
Yazar Adı : ASLAN YETKİN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>gastrodiplomasi, mitoloji
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :9786052549858
Basım Türü :Basılı
YIL :2024
Kitap Adı : Mutfakta Geleneksel Ürün Uygulamaları
Yazar Adı : PEKERŞEN YELİZ, ASLAN YETKİN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Gastronomi>Gastronomi
Yayın Evi : Literatürk Academia
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :9786257606714
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Turizmin Geleceği: Yeni Yolculuklar
Yazar Adı : ASLAN YETKİN NALAN, PEKERŞEN YELİZ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-661-1
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Turizmin Geleceği Yeni Yolculuklar
Yazar Adı : ASLAN YETKİN NALAN, PEKERŞEN YELİZ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>edebiyat turizmi
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :9786052546611
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Mutfakta Geleneksel Ürün Uygulamaları
Yazar Adı : PEKERŞEN YELİZ, ASLAN YETKİN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Literatürk Academia
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7606-71-4
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Türkiye Lezzet Rotaları
Yazar Adı : ÇETİNKAYA NESLİHAN, ASLAN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-509-6
Basım Türü :Basılı
YIL :2021
Kitap Adı : Türkiye Lezzet Rotaları
Yazar Adı : ASLAN NALAN, ÇETİNKAYA NESLİHAN
Alan Bilgisi :Temel Alan>>gastronomi
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :9786052545096
Basım Türü :Basılı
YIL :2021
Kitap Adı : İleri Mutfak Bilimleri
Yazar Adı : ASLAN NALAN
Alan Bilgisi :Temel Alan>>gastronomi,pasta ve unlu mamuller
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :9786052544716
Basım Türü :Basılı
YIL :2021
Proje&Patent&Tasarım
Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 2
Proje Adı: Kahve Kültürüne Turistik Yolculuk
Bitiş Tarihi : 17.06.2022
Proje Konusu : Kahve kültünün Siirt ili turizm paydaşları ve üniversite öğrencilerine tanıtılarak uygulamalı eğitimin yapılması
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2023-01-09 12:06:07
Proje Adı: Aşçılık eğitimine yönelik düşüncelerin sektör başarısı ile ilişkilendirilmesi: İstanbul ili beş yıldızlı otel işletmeleri üzerine bir araştırma
Bitiş Tarihi : 22.06.2018
Proje Konusu : Araştırmanın konusu aşçılık eğitimine yönelik düşüncelerin sektör başarısı ile ilişkilendirilmesidir. Bu doğrultuda beş yıldızlı otel işletmelerinde çalışan aşçıların (aşçıbaşı (executive chef)-aşçıbaşı yardımcısı (sous chef) –kısım şefleri (chef de partie)) resmi aşçılık eğitimlerine verdikleri önem, bu eğitimlerin işe alım süreçlerinde etkisinin olup olmadığı, resmi aşçılık eğitimlerinin aşçıların kariyer hedeflerinde ve sektördeki başarılarında önemli bir unsur olup olmadığı, sunulan hizmet kalitesi düzeyindeki yükselmeler ve ücret düzeylerindeki artışlarda resmi aşçılık eğitiminin etken bir unsur olup olmadığına yönelik düşüncelerinin ortaya çıkarılması amaçlanmaktadır.
Proje Konum :
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-02-11 13:41:49
Bilimsel Faaliyetler
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Otel İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Güncelleme Tarihi : 2024-09-23 09:48:56