YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi :
18.11.2024 02:28:27
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 16.11.2024 20:32:38
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 16.11.2024 20:33:42
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 16.11.2024 20:32:38
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 16.11.2024 20:33:42
Kişisel Bilgiler
ÖĞR. GÖR. MÜGE KARDEŞ
- E-posta: mügekardeş@siirt.edu.tr
- Adres: -
- İş Tel (Dahili): +90 (484) 212 11 11 / -
- Bağlı Birimi : GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
- Web Adresi: https://siuapsis.siirt.edu.tr/mügekardeş
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Mezuniyet Bilgilleri kaydı bulunamadı.
Araştırma Alanları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2021 - 2022
- SİİRT ÜNİVERSİTESİ
- TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Verilen ders bilgisi bulunamadı.
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : Coğrafi İşaret Kavramıyla İlgili Ulusal Yazında Gerçekleştirilen Çalışmaların İncelenmesi
Yazar Bilgisi : YAĞMUR YENAL, KARDEŞ MÜGE
Dergi Adı : Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Cilt : 6
ISSN : 2651-3420
Yayın Tarihi : 2023
Dergi Adı : Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Cilt : 6
ISSN : 2651-3420
Yayın Tarihi : 2023
Makale Adı : MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yazar Bilgisi : KARDEŞ MÜGE, BAYCAR ABDULLAH
Dergi Adı : Journal of Applied Tourism Research
Cilt : 2
ISSN : 2717-8951
Yayın Tarihi : 2021
Dergi Adı : Journal of Applied Tourism Research
Cilt : 2
ISSN : 2717-8951
Yayın Tarihi : 2021
Bildiri Adı : Siirt İlinde Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin E.coli, Salmonella Spp. ve Shigella Spp. Yönünden İncelenmesi
Etkinlik Adı : İksad III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KARDEŞ MÜGE, HALLAÇ BÜLENT
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Mikrobiyolojisi>Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu>Gıda Güvenliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.06.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.06.2018
Basım Tarihi :
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KARDEŞ MÜGE, HALLAÇ BÜLENT
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Mikrobiyolojisi>Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu>Gıda Güvenliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.06.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.06.2018
Basım Tarihi :
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 8
Kitap Adı : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Tartışmalar
Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : YAĞMUR YENAL, KARDEŞ MÜGE, ÇELAPKULU MERVE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Yaz Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6524-84-2
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023
Yazar Adı : YAĞMUR YENAL, KARDEŞ MÜGE, ÇELAPKULU MERVE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Yaz Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6524-84-2
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023
Kitap Adı : farklı boyutlarıyla spor araştırmaları 2
Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : SEZER BURCU SILA, KARDEŞ MÜGE
Alan Bilgisi :Spor Bilimleri Temel Alanı>Sporda Psikososyal Alanlar>Egzersiz ve Spor Psikolojisi>sporcu içecekleri
Yayın Evi : duvar yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6585-62-1
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023
Yazar Adı : SEZER BURCU SILA, KARDEŞ MÜGE
Alan Bilgisi :Spor Bilimleri Temel Alanı>Sporda Psikososyal Alanlar>Egzersiz ve Spor Psikolojisi>sporcu içecekleri
Yayın Evi : duvar yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6585-62-1
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023
Kitap Adı : Farklı Boyutlarıyla Spor Araştırmaları 3
Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : CEVİZ EBRU, KARDEŞ MÜGE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Duvar Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6585-98-0
Basım Türü :Basılı
YIL :2023
Yazar Adı : CEVİZ EBRU, KARDEŞ MÜGE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Duvar Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6585-98-0
Basım Türü :Basılı
YIL :2023
Kitap Adı : Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Anadolu Düşünürleri
Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KARDEŞ MÜGE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Nobel
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-433-778-9
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Yazar Adı : KARDEŞ MÜGE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Nobel
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-433-778-9
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Güncel Tartışmalar 2
Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KARDEŞ MÜGE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Duvar Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-8261-06-6
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Yazar Adı : KARDEŞ MÜGE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Duvar Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-8261-06-6
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Uluslararası Araştırmalar- IV
Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KARDEŞ MÜGE, BAYCAR ABDULLAH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Serüven Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6399-03-7
Basım Türü :Elektronik
YIL :2022
Yazar Adı : KARDEŞ MÜGE, BAYCAR ABDULLAH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Serüven Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6399-03-7
Basım Türü :Elektronik
YIL :2022
Kitap Adı : Tüm Yönleri ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KARDEŞ MÜGE, SEVGİN MEHMET NURİ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Sonçağ Akademi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-0000-00-0
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Yazar Adı : KARDEŞ MÜGE, SEVGİN MEHMET NURİ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Sonçağ Akademi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-0000-00-0
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar
Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KARDEŞ MÜGE, BAYCAR ABDULLAH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7517-78-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2021
Yazar Adı : KARDEŞ MÜGE, BAYCAR ABDULLAH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7517-78-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2021
Proje&Patent&Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Yayın Adı : Turizm Teknolojileri
Yazar Bilgisi : KARDEŞ MÜGE
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm İşletmeciliği
Başlama Tarihi :14.05.2023
Bitiş Tarihi :20.11.2023
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm İşletmeciliği
Başlama Tarihi :14.05.2023
Bitiş Tarihi :20.11.2023
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Bilim Alanı : Turizm
Anahtar Kelimeler :
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Güncelleme Tarihi : 2024-01-12 18:13:29
Anahtar Kelimeler :
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Güncelleme Tarihi : 2024-01-12 18:13:29