YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.04.2025 00:19:15
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 30.10.2024 12:05:18
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 30.10.2024 12:06:10

Kişisel Bilgiler

DR. ÖĞR. ÜYESİ FATMA KOÇ




  • E-posta: fatmakoç@siirt.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): +90 (484) 212 11 11 / -
  • Bağlı Birimi : AŞÇILIK
  • Web Adresi: https://siuapsis.siirt.edu.tr/fatmakoç

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2019 - 2024

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)/

Tez Adı: Sosyal onay ihtiyacı ve sorumlu tüketim davranışının restoran seçiminde düzenleyici rolünün belirlenmesi

Yüksek Lisans

2014 - 2018

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Stevia bitkisininkek yapımında şeker ikamesi olarak kullanımına yönelik bir uygulama

Lisans

2010 - 2014

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Turizm

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2019 - 2025
SİİRT ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
2025 -
SİİRT ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER

Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Türk Mutfağı-I,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Sektör Uygulamaları-I,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Ürünlerinde Reklam ve Algı Yönetimi,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Tasarım ve Konsept,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Baharatlar,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Gıda Coğrafyası,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Gıda Bilimi ve Teknolojisi,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Ürünlerinde Reklam ve Algı Yönetimi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Sektör Uygulamaları-I,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Gıda Bilimi ve Teknolojisi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı-II,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Gıda Coğrafyası,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Beslenme Antropolojisi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Sürdürülebilir Yiyecek İçecek,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Sektör Uygulamaları-II,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Uluslararası Mutfaklarda Peynir Çeşitleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfak,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Baharatlar,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Osmanlı Mutfağı,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Marka İmajı,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı-I,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Beslenme Antropolojisi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Mesleki Yabancı Dil-I,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Baharatlar,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Sürdürülebilir Yiyecek İçecek,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı-II,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Mesleki Yabancı Dil-II,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Gıda Bilimi ve Teknolojisi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Sektör Uygulamaları-I,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Marka İmajı,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Sektör Uygulamaları-II,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı-I,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Sektör Uygulamaları-I,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Gıda Bilimi ve Teknolojisi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Vejetaryen Mutfağı,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı-II,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları-II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı-I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Marka İmajı,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Sektör Uygulamaları-I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Yemek Süsleme Sanatı ve Fotoğrafçılık,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Gıda Bilimi ve Teknolojisi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı-II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Vejetaryen Mutfağı,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Ürünleri,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Beslenmenin Temel İlkeleri,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Gıda Bilimi ve Teknolojisi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Turizm Coğrafyası,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Mesleki Yabancı Dil,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Yemek Süsleme Sanatı ve Fotoğrafçılık,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Soğuk Mutfak,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Ziyafet Servis Yönetimi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Sektör Uygulamaları-II,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları-I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Turizm Coğrafyası,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfak,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 7

Makale Adı : Gastronomiyi Konu Alan Ulusal Doktora Tezlerinin Bibliyometrik Analizi

Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, ÖZTÜRK GÜLSEVDİ
Dergi Adı : Karadeniz Turizm Araştırmaları Dergisi
Cilt : 2
ISSN : 3023-6347
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Yemek Kültüründe Toplumsal Cinsiyet Normları (Gender Norms in Food Culture)

Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA,YAZICIOĞLU İRFAN
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 12
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Aşçılık Öğrencilerinin Eğitim Süreçleri ve Kariyer Hedeflerine Yönelik Bir Değerlendirme (An Evaluation of Culinary Students' Educational Processes and Career Goals)

Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, ÖZTÜRK GÜLSEVDİ
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 11
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Distopik Romanlarda Yiyeceğin Kullanımı: Açlık Oyunları Serisi, Maddaddam Üçlemesi ve Sineklerin Tanrısı

Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, YAŞAR ESRA
Dergi Adı : International Journal of Economics, Politics, Humanities & Social Sciences
Cilt : 6
ISSN : 2636-8137
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Tiyatro Eserlerinde Yiyeceğin Temsili: Juan Del Encina ve Roberto Cossa Örneği

Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA
Dergi Adı : Uluslararası Disiplinlerarası ve Kültürlerarası Sanat
Cilt : 17
ISSN : 2548-0634
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Beyazlık Teorisi ve Yemek Medyası: Martha Stewart Örneği

Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, YAŞAR ESRA
Dergi Adı : Uluslararası Anadolu Sosyal Bilimler Dergisi
Cilt : 7
ISSN : 2619-9475
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : GASTRONOMİ ALANINDA DOĞAL TATLANDIRICI STEVİA’xxNIN KULLANIMI

Yazar Bilgisi : CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,KOÇ FATMA
Dergi Adı : the Journal of Academic Social Sciences
Cilt : 26
ISSN : 2148-2489
Yayın Tarihi : 2016
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 9

Bildiri Adı : Yiyecek İçecek Reklamlarında Kadın Figürü, Body Shaming ve Tüketim Tercihlerinin Kadın Bakış Açısı ile Değerlendirilmesi

Etkinlik Adı : 2. Uluslararası Türk ve Dünya Kadın Araştırmaları Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, ÖZTÜRK GÜLSEVDİ, YAZICIOĞLU İRFAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Pazarlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.01.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.01.2024
Basım Tarihi :21.02.2024

Bildiri Adı : Yiyecek ve İçecek Reklamlarının İzleyici Üzerindeki Etkisi: Üniversite Öğrencilerine Yönelik Bir Uygulama

Etkinlik Adı : 3. Uluslararası Boğaziçi Bilimsel Araştırmalar Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, YAZICIOĞLU İRFAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 20.01.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :21.01.2024
Basım Tarihi :04.02.2024

Bildiri Adı : Dönüşümcü Liderliğin Nepotizm Üzerindeki Etkisi: Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Bir Uygulama

Etkinlik Adı : 9. Uluslararası Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, YAVUZ ERCAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.12.2023
Basım Tarihi :29.12.2023

Bildiri Adı : İletişimsel Eylem Teorisi Kapsamında Şeflerin Beden Dili ve İzleyici Üzerinde Etkisi

Etkinlik Adı : 11. International "Communication in the New World" Congress
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, YAZICIOĞLU İRFAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.12.2023
Basım Tarihi :22.12.2023

Bildiri Adı : Yöresel Ürün ve Yemeklerin Tanıtılması: Siirt İli Örneği

Etkinlik Adı : 3. Uluslararsı Batı Asya Turizm Araştırmaları Konresi IWACT 2019
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA,ASLAN NALAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.09.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.09.2019
Basım Tarihi :19.12.2019

Bildiri Adı : Türkiye’de Düzenlenen Yiyecek ve İçecek Festivallerinin Gastronomi Turizmine Etkileri

Etkinlik Adı : ISPEC Uluslararası Tarım ve Kırsal Kalkınma Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.06.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.06.2019
Basım Tarihi :09.07.2019

Bildiri Adı : Yeni Beslenme Akımı Street Food

Etkinlik Adı : TARGİD, İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.04.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.04.2015
Basım Tarihi :01.06.2015

Bildiri Adı : Ebeveynlerin Gözünden Çizgi Filmlerin Çocukların Yiyecek ve İçecek Seçimine Etkisi: Konya Örneği

Etkinlik Adı : 7th International Gastronomy Tourism Studies Congress – IGTSC2023 (UGTAK23)
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, ÖZTÜRK GÜLSEVDİ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.09.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.09.2023
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : COFFEE CONSUMPTION MOTIVATION AND THE COVID-19 PROCESS

Etkinlik Adı : International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa 3-5 December 2021
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KOÇ FATMA, ASLAN YETKİN NALAN
Alan Bilgisi :Temel Alan>>Tüketim Davranışı,Kahve Tüketimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.12.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 14

Kitap Adı : Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA, ÖZTÜRK GÜLSEVDİ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-809-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2024

Kitap Adı : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-III

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA,ÖZTÜRK GÜLSEVDİ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : Özgür Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-975-447-925-6
Basım Türü :Elektronik
YIL :2024

Kitap Adı : Güncel Eğilimlerle Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA,KARAMAN TAŞKESENLİGİL ELİF ESMA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-5532-15-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2024

Kitap Adı : Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-963-6
Basım Türü :Basılı
YIL :2024

Kitap Adı : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : Özgür Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-975-447-865-5
Basım Türü :Elektronik
YIL :2024

Kitap Adı : Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : PETER LANG
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978- 3- 631- 92204- 0
Basım Türü :Basılı
YIL :2024

Kitap Adı : Sosyal, İnsan ve İdari Bilimlerde Güncel Yaklaşımlar 1

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Yayın Evi : Duvar Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6507-72-2
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Gıda Bilimi ve Gastronomi II

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ÖZTÜRK GÜLSEVDİ, KOÇ FATMA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : İKSAD Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-367-213-3
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Gıda Bilimi ve Gastronomi I

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA, ÖZTÜRK GÜLSEVDİ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Sürdürülebilir Turizm >Turizm Planlaması
Yayın Evi : İKSAD Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-367-013-9
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ÖZTÜRK GÜLSEVDİ, KOÇ FATMA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Yayın Evi : Özgür Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-975-447-725-2
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Gastronomy Attractions and Practices in Tourism

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA, ÖZTÜRK GÜLSEVDİ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Yayın Evi : PETER LANG
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-3-631-90526-5
Basım Türü :Basılı
YIL :2023

Kitap Adı : Küreselleşen Dünyada Sosyal Bilimler

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA, ÖZTÜRK GÜLSEVDİ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Turizm Pazarlaması>Turizm Ekonomisi
Yayın Evi : Duvar Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6945-37-1
Basım Türü :Basılı
YIL :2023

Kitap Adı : Sağlık Bilimlerinde Öncü ve Çağdaş Çalışmalar

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA, ÖZTÜRK GÜLSEVDİ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Turizm Pazarlaması>Turizm Ekonomisi
Yayın Evi : Duvar Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6945-80-7
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Sağlık Biliminde Yenilikçi Çalışmalar

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KOÇ FATMA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Ekonomisi
Yayın Evi : Duvar Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6507-22-7
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023

Proje&Patent&Tasarım

Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Bilim Alanı : Turizm

Anahtar Kelimeler :
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Pazarlaması

Güncelleme Tarihi : 2024-01-29 18:36:02

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!